Blaupíxel participa en la Mobile Week Catalunya 2020

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva acollirà el dimecres 19 de febrer una jornada dirigida a empreses durant la qual Blaupíxel exposarà la seva experiència i trajectòria empresarial en el camp d’internet i de les múltiples aplicacions dels drons.

Notícia original de Blaupixel.

17 febrer 2020 – L’empresa Blaupíxel, membre de Catalonia Smart Drones, participarà el proper dimecres 19 de febrer en la jornada empresarial Mobile Week a Riudellots de la Selva. La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Riudellots en el marc dels actes de celebració de la Mobile Week Catalunya 2020, iniciativa que pretén oferir a la ciutadania un espai on poder participar activament dels canvis que aporten les novetats tecnològiques. La jornada tindrà lloc a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de les 9:00 a les 13:30h.

David Vilardell i Lluís Barcons, directors de Blaupíxel, exposaran la seva experiència i trajectòria empresarial en el camp d’internet i de les múltiples aplicacions dels drons, on Blaupíxel s’ha especialitzat i posicionat durant els darrers anys.

Blaupíxel, amb seu al polígon industrial de Riudellots de la Selva,  ha estat escollida per la Generalitat de Catalunya durant els darrers tres anys per exposar els seus productes i serveis a l’estand del Catalonia Smart Drones del Mobile World Congress. L’any passat va presentar-hi un concept drone, dissenyat conjuntament amb l’enginyeria catalana Xiu-RDI, amb el qual s’espera superar les limitacions actuals d’autonomia de vol, augmentant així les possibilitats i eficàcia d’aquest tipus d’aparells en tasques de vigilància, seguretat, fotografia i filmació aèria.

Tot i la cancel·lació del Mobile World Congress els organitzadors de la Mobile Week Catalunya 2020, mantenen tots els actes repartits per les 16 seus de la Mobile Week Catalunya. Riudellots de la Selva s’estrena enguany. La Mobile Week està impulsada per la Mobile World Capital Barcelona i per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital, amb activitats paral·leles a la celebració del Mobile World Congress.