AIRK Drones torna per tercer any consecutiu al MWC

Podreu trobar AIRK a l’estand de Catalonia Smart Drones, al Hall 8, estand 8.0 G1, del 25 al 28 de febrer.

Notícia original d’AIRK.

12 de febrer 2019 – Febrer a Barcelona vol dir Mobile World Congress, i és allà on podrem veure, per tercer any consecutiu, les novetats d’AIRK Drones. Aquest any, el congrés sobre noves tecnologies més important del món tindrà lloc entre els dies 25 i 28 de febrer.

Tots els assistents que es passegin pel recinte Gran Via de la Fira de Barcelona podran trobar els companys d’AIRK a l’estand de Catalonia Smart Drones, el clúster que agrupa les empreses i institucions catalanes més punteres del sector, situat al Hall 8.0 NEXTech, estand 8.0 G1. Allà, a més dels multicòpters de la família AIRK FireClouds (Quadcòpter FC4, Hexacòpter FC6, Octocòpter FC8 i Coaxial quadcòpter FC4r), dels drons a mida i de les infraestructures per a circuits de curses d’UAVs, tots ells fabricats per AIRK, es presentaran les novetats més importants i recents de l’empresa.

Entre aquestes novetats hi ha l’AIRK Roak, un dron terrestre dissenyat per ajudar en tasques de seguretat i vigilància, i AIRK School, una sèrie de productes i solucions ideats per fer arribar la tecnologia dels drons al món de l’educació, principalment a escoles de primària, instituts i universitats. També es presentarà públicament la nova pàgina web d’AIRK.

A manera d’aperitiu, la setmana anterior al congrés se celebraran tres xerrades/taller en el marc de la Mobile Week Catalunya sota el lema “Drones. Com impacten en la ciutadania?”. El dia 18 de febrer serà a Manresa, el dia 20 a Vic, i el dia 21 a Mataró. El CEO d’AIRK, David Matanzas, serà el ponent en els tres esdeveniments, on també participaran la Blanca Farré i en Natxo Varona, de l’associació Educaires.

Aquest any s’espera superar la xifra de 107.000 assistents registrada l’any passat amb una edició en la qual el lema principal és la connectivitat intel·ligent.

No us perdeu les novetats d’AIRK a l’estand de Catalonia Smart Drones!