AIRK: Drons versàtils, escalables i amb major autonomia made in Catalunya

Des de Catalonia Smart Drones fem un resum de les jornades del passat Mobile World Congress 2017 i presentem els membres de la comunitat que hi van assistir

Barcelona, 12 juny 2017 –Una de les particularitats d’AIRK és la versatilitat. Els seus drons es poden personalitzar amb accessoris propis d’AIRK, d’altres models o altres fabricants. Com? Els accessoris es descarreguen per imprimir-los en 3D. També es poden desenvolupar i compartir els models de dron que cadascú personalitza a la plataforma virtual de models 3D de l’empresa.

L’empresa catalana amb seu a Barcelona i abast internacional fabrica drons que aposten per la qualitat, la seguretat i l’exclusivitat. AIRK compta amb més de cinc anys d’experiència en el desenvolupament de multicòpters.

El muntatge, com el disseny, també està en mans del client. Qui compra un dron d’AIRK rep una caixa amb l’aparell desmuntat i les eines necessàries, i només ha d’afegir un soldador i estany. L’empresa posa a disposició dels clients vídeos tutorials amb les indicacions de cada model perquè el muntatge sigui fàcil, ràpid i senzill.

Altres factors diferenciadors d’AIRK com a marca són la qualitat dels components, ja que aposten pel nylon amb fibra de vidre, que permet absorbir les vibracions; l’escalabilitat, podent ampliar el total de braços dels models; un 60% més d’autonomia de vol gràcies a les especificacions i el disseny del producte, i la alta seguretat de vol i estabilitat gràcies al doble motor. Com explica Carlos Matanzas, assessor en Bussiness development d’AIRK, “a un multirrotor de vuit braços poden fallar-li fins a quatre motors i seguir en condicions òptimes amb sis dobles”.

AIRK ofereix la gamma professional de drons AIRK FireClouds multirrotors de quatre (Quadcopter FC4: lleuger, compacte i fàcil de volar), sis (Hexacopter FC6, amb possibilitat d’acoblar una càmera i gravar entre 15 i 20 minuts) i vuit braços. El model de vuit braços Octocopte és molt estable gràcies als vuit motors distribuïts en vuit braços, se li poden adaptar càmeres de gamma alta i grava entre 30 i 40 minuts, i el model Octoquad, amb vuit motors distribuïts en quatre braços, és més lleuger i ràpid i permet gravar entre 30 i 35 minuts de vídeo.