APLITER: Més de 30 càmeres termogràfiques específiques per drons

APLITER Tech Partners renova completament la seva pàgina web per oferir tota la informació de productes i serveis d’una manera intuïtiva i ràpida

02 agost 2017 – APLITER Tech Partners ha renovat completament la seva pàgina web, que inclou un apartat dedicat íntegrament a les solucions termogràfiques per drons on es poden trobar més de 30 models de càmeres termogràfiques de petit format.

Aquestes càmeres tenen múltiples aplicacions per termografia aèria mitjançant drons i s’adquireixen amb tota la documentació necessària: Manuals, fitxes tècniques, guies d’inici ràpid, etc.

Després de diversos anys treballant amb l’anterior web, APLITER ha decidit llançar una nova web 100% renovada amb una interfície moderna i una navegació molt intuïtiva. Amb aquest canvi, l’empresa espera que es pugui accedir a tota la informació disponible sobre productes, cursos o serveis i les últimes notícies del sector d’una manera fàcil, ràpida i transparent.

APLITER Tech Partners és una empresa dedicada a la distribució d’instrumentació d’alt valor i la formació sobre l’ús d’aquesta. Les principals tecnologies amb què treballa són la termografia infraroja, els sistemes blower door i els analitzadors de vibracions, entre d’altres.

L’equip d’APLITER Tech Partners està format per tècnics especialistes en les diferents tecnologies i el seu objectiu és oferir l’ajuda i assessorament necessaris per a triar amb precisió l’equip que millor s’adapta a les necessitats de cada client.