Aprèn a construir drons de curses aquest estiu amb LleidaDrone

L’associació LleidaDrone organitza del 8 al 12 de juliol un taller de construcció de drons de curses a la seva seu del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

 

15 maig 2019 – Si voleu aprendre a construir un dron de curses i endinsar-vos en el món dels vehicles aeris no tripulats, aquest mes de juliol teniu l’oportunitat de fer-ho de la mà de l’associació LleidaDrone. El curs tindrà lloc del 8 al 12 de juliol al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i l’impartirà el pilot Francesc Munté, qui compartirà la seva experiència personal en muntatge i vol de diversos quads.

Els dies 8, 9, 10 i 11 el taller tindrà lloc en horari de 09:00 a 13:30. Durant aquests dies s’explicaran les característiques dels UAV i es muntaran diverses unitats. El divendres 12 serà el moment per a veure com volen els aparells en un espai proper a la ciutat.

Els alumnes podran muntar dos conjunts de drons de curses comuns. En aquest enllaç es poden consultar els components que es faran servir durant el taller per si algú vol muntar un dron amb característiques pròpies.

El taller té una capacitat de 20 persones i les inscripcions es poden realitzar mitjançant el formulari que trobareu al final d’aquest enllaç. El cost del curs és de 10 € i inclou una samarreta de LleidaDrone.

Qui hi pot assistir: Qualsevol persona a partir de 12 anys. Els menors hauran d’assistir al curs acompanyats dels seus pares/mares/tutors, que també els hauran d’anar a buscar a les 13:30.

Cal tenir coneixements previs per participar?: No, només calen ganes d’aprendre i passar una bona estona.

Podeu resoldre els vostres dubtes escrivint un correu a lleidradrone@gmail.com.