Apunta’t a la presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2019

Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, donarà pas a la jornada, que tindrà lloc el 18 de juliol.

Notícia original de SmartCatalonia.

11 de juliol 2019 – El dijous 18 de juliol el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) presenta l’onzena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya amb un acte que tindrà lloc a l’auditori del Disseny Hub Barcelona a partir de les 18h.

El Baròmetre és un estudi anual que analitza lasituació del sector a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per generar reflexió, debat i propostes de futur sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i tendències. Aquest Baròmetre té un gran valor de context sectorial ja que reflecteix la situació de les empreses tant de l’oferta com de la demanda del sector tecnològic i digital.

Aquest any es presenta l’onzena edició de l’estudi de referència del sector TIC amb una gran mostra representativa d’empreses catalanes i es donaran a conèixer els principals resultats que ens serviran per veure l’evolució dels darrers anys.

Programa

Benvinguda institucional:

  • Hble. Sr. Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya
  • Sr. Lluís Gómez, Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona
  • Sr. Jordi William Carnes, president del Cercle Tecnològic de Catalunya

Conferència central:

  • Laura Urquizu, CEO de Red Points

Taula rodona:

  • Ester Manzano, directora general d’Administració Digital de la Generalitat de Catalunya
  • M. Carmen Fernández, Innovation Manager de MEDIAPRO
  • Maria Monzó, directora d’innovació i coneixement d’Aigües de Barcelona

Conductor de l’acte:

  • Pere Mas, periodista col·laborador a TV3 i a ‘El món’ a RAC1. Presentador dels tres darrers actes de presentació del Baròmetre

Consulta l’acte d’agenda i inscriu-te a l’esdeveniment.