BNEW, l’esdeveniment dels reptes i oportunitats de la nova economia

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca, el Barcelona New Economy Week se celebrarà del 6 al 9 d’octubre combinant el format presencial i en línia

El Barcelona New Economy Week (BNEW), ideat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, és l’esdeveniment que posa el focus en el paradigma de nova economia, un nou escenari que ens planteja noves formes de produir, distribuir, comercialitzar i relacionar-nos. Del 6 al 9 d’octubre, Barcelona acollirà l’esdeveniment, que comptarà amb 300 ponents de primer nivell i 120 sessions al voltant de cinc sectors essencials: la logística, l’immobiliari, l’eCommerce, la indústria digital i les zones econòmiques.

Amb l’objectiu d’acostar les darreres innovacions i tendències relacionades amb la nova economia el BNEW habilita cinc pòdiums de coneixement dedicats a cadascun dels sectors representats: BNEW Logistics, BNEW Real Estate, BNEW Ecommerce, BNEW Digital Industry i BNEW Economic Zones. D’aquesta manera, cada sector disposarà del seu propi programa d’activitats, que inclourà debats, entrevistes i conferències que recolliran les opinions dels experts en cada àmbit.

  • BNEW Logistics tractarà temes com la necessitat de promoure aliances publicoprivades per al desenvolupament de la logística, la ciberseguretat en el context de la digitalització, els reptes de la igualtat en l’àmbit empresarial.
  • BNEW Real Estate concentrarà els debats i reflexions sobre el nou urbanisme i el futur de la indústria, del sector hoteler i l’immobiliari després de l’estat d’alarma.
  • BNEW eCommerce posarà el focus en el canvi generacional influenciat per les noves tendències del consum, que promouen l’avenç cap a cadenes de subministrament circulars, col·laboratives i sostenibles.
  • BNEW Digital Industry se centrarà àmbits com la Internet de les Coses, el Big Data, l’edge computing, la Intel·ligència Artificial i la robòtica, entre d’altres.
  • BNEW Economic Zones analitzarà el paper de les zones econòmiques en l’era post Covid-19. Entre altres temes, es tractarà la flexibilització dels processos duaners o bé la gestió del talent per al manteniment i generació de nous llocs de treball.  

A més d’aquesta ferma aposta pel coneixement, el BNEW permetrà als assistents l’oportunitat de participar en un programa de networking virtual. La plataforma oficial de l’acte creuarà més de 10.000 contactes d’assistents d’arreu del món per posar-los en contacte i promoure oportunitats de negoci.