Actualitat

Es presenta l’Oryx, un nou dron equipat amb tecnologia digital avançada per als cossos de seguretat i emergències

El Barcelona Drone Center de Moià ha acollit avui la presentació del projecte pilot ‘Oryx’, que consisteix en el desenvolupament i testatge d’un innovador dron d’ala fixa amb capacitat per actuar com a node de comunicacions crítiques per als cossos de seguretat i emergències de la Generalitat de Catalunya.

Altiplà Serveis Topogràfics i l’Ajuntament de Terrassa analitzen l’estat de les xemeneies amb drons

L’empresa, membre de la comunitat, utilitza els UAS per sobrevolar les estructures i obtenir informació topogràfica en tres dimensions

Les comunitats catalanes IoT i dron acosten a les seves empreses els programes de finançament nacional

Les comunitats Catalonia Smart Drones i IoT Catalan Alliance van realitzar el 27 d’abril una jornada dedicada a acostar les oportunitats de finançament nacional a les empreses d’ambdues aliances.

El BCN Drone Center duplica el seu Espai Aeri Segregat

El BCN Drone Center, membre de Catalonia Smart Drones i un dels pocs centres de proves per a drons del món, ha rebut aquesta setmana l’autorització per a doblar el seu espai aeri de 25 a 50Km2 de superfície i fins a 1.375 m d’alçada sobre nivell del mar.

Subscriu-te

* indica obligatori
Projecte SmartCatalonia

Fes click a continuació per rebre les darreres novetats dels projectes SmartCatalonia:

Pots exercir els drets de transparència, informació, accès, rectificació, supressió o dret a l'oblit, portabilitat, limitació i oposició al tractament de la informació que et concerneix, tal com s'explica a la política de privacitat a la que pots accedir des de la nostra web http://www.cataloniaiot.com/politiques-de-privacitat/

Utilitzem Mailchimp com a nostra plataforma de màrqueting. Feu clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.