Catalonia Smart Drones dona suport a Indrone Team, l’equip català que participa a la Drone Grand Prix Torino

La competició internacional de drons de curses tindrà lloc el 12 i 13 de juliol a Torí, Itàlia.

Notícia original de SmartCatalonia.

11 de juliol 2019 – Els 12 i 13 de juliol se celebra a Itàlia la Drone Grand Prix Torino, una competició internacional de drons de curses. Enguany, Catalonia Smart Drones dona suport a un equip català que participa en aquest esdeveniment. Es tracta d’Indrone Team, en referència a l’espai de vol IndronePark, espai per fer vols de drons situat a L’Hospitalet.

Durant el 2018 es va fer una lliga on es classificaven els guanyadors de cada cursa per una gran final que va tenir lloc el 28 d’abril. D’aquesta lliga van sorgir els cinc millors pilots, de l’equip d’Indrone Team, quatre titulars i un reserva:

  • Marcel Lleixà 15 anys. Montblanc, Tarragona
  • Isaac Massot, 18 anys. Les Planes d’Hostoles, Girona
  • Miquel Garriga, 25 anys. Premià de Mar, Barcelona
  • Marc Roman. 26 anys. Vilafranca del Penedès, Barcelona
  • Iván Milán (reserva). 26 anys. Barcelona

La cursa forma part de la Drone Champions League (DCL), la competició internacional de drons per equips més important del món. En la DCL hi participen equips de Rússia, Japó, la Xina, els EUA, Regne Unit, Dinamarca, Corea del Sud i Catalunya.

La Drone Grand Prix Torino és la segona cursa d’aquest any -la primera va ser a la Laax (Suiza)-. Després de Torí, es competirà a Aràbia Saudita, Liechtenstein i Singapur.