Drons n Roses torna a portar l’emoció de les curses de drons a l’Empordà

Els dies 11 i 12 de maig tindrà lloc aquest esdeveniment dedicat als apassionats de la FPV

16 abril 2019 – La tecnologia i la velocitat es reuneixen de nou a Roses en la jornada Drons n Roses, organitzada per Drones de Carreras (DDC) i l’Ajuntament de Roses. El festival inclourà demostracions de drons i curses en directe a la Ciutadella del municipi.

Els amants de la FPV gaudiran dels comentaris en directe i els pilots tindran a la seva disposició un circuit amb traçat clàssic DDC i amb obstacles inflables de GGF.

Aquells aficionats que no hi puguin assistir ho podran seguir en directe en streaming pel canal de DDC a YouTube.

World Drone Series

La Ciutadella de Roses serà l’escenari de la World Drone Series by DDC, una cursa en què s’enfrontaran seleccions territorials contra grans seleccions internacionals. En aquesta ocasió, Catalunya competirà contra França. Aviat es definirà la selecció de pilots FAC, així com el format de la cursa. Actualment està confirmada l’assistència dels pilots Singularity, Dunkan, Fred, Razzia, MilouZ, RaphX i molts més.

Campionat Catala Drones De Curses F9U

Durant els dos dies de la celebració tindrà lloc també la 2ª prova oficial puntuable del Campionat Catala Drones De Curses F9U, organitzat per DDC en col·laboració amb la Federació Aèria Catalana.

Podeu consultar tots els detalls, horaris i quadres de les competicions a la pàgina web de l’esdeveniment.

Inscripcions aquí.

Quan: 11 i 12 de maig, de 8:00 a 15:00 h.
On: Ciutadella de Roses