Catalunya acull una de les proves del Campionat del Món de curses de drons

El circuit de Les Comes de Súria acollirà del 20 al 22 de juliol la cursa de l’única categoria actual i la presentació de les dues noves categories que competiran a partir del 2019

Notícia original de SmartCAT

12 de juny 2018 – L’empresa Freespace Drone Events, membre del clúster Catalonia Smart Drones, organitza juntament amb Freespace Drone Racing una de les proves puntuable del Campionat del Món de Drones 2018 de la Federació Aèria Internacional que atraurà a Catalunya els millors pilots nacionals i internacionals.

La cita serà els dies 20, 21 i 22 de juliol de 2018 al circuit de Les Comes de Súria (Barcelona). Durant la celebració de la Barcelona Drone World Cup es durà a terme la presentació oficial de les dues noves categories de drons gegants federades, l’FS500 i FS1, que competiran a partir del 2019. Es tracta de drons de 500mm i de 1300mm, dotats de les més altes prestacions tecnològiques, capaços d’oferir un producte televisiu molt més interessant.

La prova vol posicionar Catalunya com un referent esportiu i de negoci de l’entorn tecnològic dels drons i ser una plataforma comercial per a professionals del sector en la que puguin exposar i oferir visibilitat als seus productes i serveis. Per això, en paral·lel a la cursa hi haurà diverses activitats lúdiques i comercials per donar a conèixer el teixit empresarial, esportiu i comercial del sector dron català.