CATUAV promou l’emprenedoria al sector dels drons amb el Catalonia DroneCamp

El curs de formació especialitzada en drons i teledetecció tindrà lloc els mesos d’octubre i novembre a Sant Pere de Torelló i Moià.

20 de setembre 2018 – CATUAV, juntament amb Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic, organitza el primer Catalonia DroneCamp, una formació adreçada a emprenedors que vulguin aprofundir en el sector dels drons i treballar, al mateix temps, en possibles projectes de futur.

El curs tindrà una part de formació en línia  i una part presencial intensiva de tres setmanes a Mas Vinyoles Hub (Sant Pere de Torelló) i al Barcelona Drone Center (Moià), des del 22 d’octubre al 9 de novembre de 2018.

La convocatòria està oberta a 20 persones emprenedores que vulguin formar-se en l’àmbit de la tecnologia, les aplicacions per a drons professionals, l’emprenedoria i la gestió empresarial, així com reflexionar, debatre i treballar intensivament en la definició i prototipatge de possibles startups, en un espai intensiu i convivencial de 1+3 setmanes amb l’ajut de professionals de primer nivell de l’àmbit empresarial i acadèmic.

La iniciativa forma part del Programa PRIMER de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i és gratuïta en l’apartat de formació.

Preinscripcions i més informació a: https://www.cataloniadronecamp.com/