Com veus el sector dels drons a Catalunya? Participa en el projecte Aerial Uptake i comparteix la teva opinió!

Aerial Uptake té com a objectiu estudiar les aplicacions i els beneficis que els drons aporten a la societat per tal de millorar les polítiques públiques relatives a aquest sector.

26 febrer 2020 – La Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT participen en el projecte europeu Aerial Uptake,  un projecte de cooperació europea interregional que pretén millorar les polítiques i programes de desenvolupament regional reforçant la seva contribució a la implantació de noves tecnologies i camps d’aplicació de drons per a usos civils i comercials

Amb l’objectiu de conèixer millor les aplicacions i els beneficis que els drons aporten a diferents sectors i els casos particulars que afecten les regions membres del projecte, Aerial Uptake ha preparat diverses enquestes que us animem a emplenar amb les vostres impressions i experiència.

Els resultats d’aquestes enquestes i els casos d’ús s’analitzaran i compararan amb altres regions durant la trobada que se celebrarà els dies 3 i 4 de març a Linköping (Suècia). Hi participaran els membres del consorci i de les RSG de: Regne Unit, Països Baixos, Croàcia i Polònia i Suècia i s’hi presentaran els resultats de la primera trobada de parts interessades (RSG) que es va realitzar a finals de l’any passat a Barcelona.

Particularment, s’han preparat tres enquestes dirigides al públic general, a l’acadèmia i a les empreses del sector per conèixer la seva opinió sobre la tecnologia dron. Les trobareu a continuació: