Debat-networking “L’aplicació dels drons a les ciutats intel·ligents”

Saps quins avantatges aporten els drons a les smart cities? Quins sectors en poden aprofitar el seu potencial? No et perdis l’esmorzar-networking durant l’Smart City Expo World Congress!

8 novembre 2017 – El pròxim 15 de novembre teniu una cita amb les ciutats intel·ligents durant la celebració del congrés Smart City Expo World Congress a la Fira Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat.

El CTecno, amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa, organitza un debat-networking sobre “L’aplicació dels drons a les ciutats intel·ligents”. La sessió tindrà lloc de 9 a 11 h a l’estand Barcelona de la zona Àgora del congrés.

La taula rodona comptarà amb la participació d’Ermengol Casanovas, Director General de SITEPDaniel Serrano, cap de línia de sistemes autònoms a EURECATCarlos Ferraz, Innovation Manager a Hemav, i estarà moderada per Daniel Marco, Director de l’estratègia SmartCAT de la Generalitat de  Catalunya.

La inscripció és gratuïta mitjançant aquest enllaç, i l’entrada al congrés la proporcionaran les entitats organitzadores.