El Barcelona Drone Center continua amb el seu programa d’expansió

El BCN Drone Center ampliarà les seves instal·lacions amb tres nous mòduls que s’inauguraran a la primavera del 2018

28 novembre 2017 – El BCN Drone Center ha iniciat la construcció de tres nous mòduls per incrementar la capacitat de les seves instal·lacions i donar resposta a les demandes d’un mercat creixent. Amb aquesta nova inversió el centre duplicarà la seva superfície útil amb l’objectiu d’incrementar la capacitat d’acollir empreses i centres de recerca.

La nova expansió permetrà allotjar les start-ups incubades per l’Agència Espacial Europea, que faran ús del centre al llarg del 2018 i 2019, multiplicar les activitats de formació i organitzar més seminaris internacionals. Està previst inaugurar l’ampliació durant la primavera del 2018.

Els nous mòduls bioclimàtics, d’arquitectura avantguardista, s’alimentaran exclusivament d’energia solar i eòlica, emetran zero emissions i estaran totalment integrats en el paisatge.

El BCN Drone Center és un dels deu únics centres de drons del món i fins ara ha rebut més d’un miler de visitants de 65 països. Amb aquesta nova expansió preveu multiplicar el nombre d’usuaris i posicionar-se entre els capdavanters en el seu sector.

Tots els afiliats a Catalonia Smart Drones gaudeixen d’un passi gratuït al BCN Dron Center per fer ús de les seves instal·lacions durant un dia.