El BCN Drone Center duplica el seu Espai Aeri Segregat

El BCN Drone Center, membre de Catalonia Smart Drones i un dels pocs centres de proves per a drons del món, ha rebut aquesta setmana l’autorització per a doblar el seu espai aeri de 25 a 50Km2 de superfície i fins a 1.375 m d’alçada sobre nivell del mar.

Aquesta és una fita molt rellevant pel sector dron del país, ja que permetrà a l’administració pública, universitats, centres de recerca i empreses privades dur a terme vols experimentals de llarga autonomia i amb aeronaus de més pes.

Aquesta ampliació reforça la projecció internacional del centre i obre la porta a les noves aplicacions com ara els espectacles nocturns amb eixams de drons, el transport amb drons i fins i tot els drons taxis, que hauran de dur a terme programes de vols de proves en un entorn controlat com el BCN Drone Center abans de fer vols comercials.

Aquesta fita situa el BCN Drone Center com un dels pols de referència mundial per a dur a terme vols de proves, demostracions i les certificacions que exigeix la nova normativa Europea.