El BCN Drone Center s’associa amb la plataforma AirMap

Les dues entitats col·laboraran per millorar la integració segura dels drons a l’espai aeri mitjançant l’intercanvi d’informació i serveis crítics sobre seguretat.

Notícia original del BCN Drone Center

2 de juliol 2019 – El Barcelona Drone Center ha signat un acord amb AirMap, la principal plataforma d’informació sobre espais aeris per a drons. Les dues entitats col·laboraran per tal de millorar el perfil de l’ecosistema emergent de drons a Espanya, tot demostrant com les tecnologies més avançades del sector UTM donen suport a les operacions de vol segures.

Els drons tenen un gran potencial per oferir serveis crítics en l’àmbit local en casos d’emergència, vigilància del trànsit, inspeccions d’infraestructures i altres casos d’ús innovadors. Com a part de l’acord, AirMap proporcionarà accés a la seva plataforma UTM al BCN Drone Center i als seus socis per ajudar a assegurar la integració segura i eficaç d’avions no tripulats a l’espai aeri mitjançant l’intercanvi d’informació i serveis crítics sobre seguretat. AirMap i l’organització catalana establiran un centre de proves conjunt sobre operativa UTM a les instal·lacions de Moià per realitzar operacions i activitats de formació.

Com a part de l’acord, AirMap participarà en la desena edició del curs de formació Drone Remote Sensing Applications Training entre el 23 i el 27 de setembre de 2019. AirMap compartirà avantatges i bones pràctiques tant per als gestors d’espai aeri com per a operadors de drons.