El Deusto Drone Team es proclama guanyador del Barcelona Smart Drone Challenge per segon any consecutiu

El bon temps i la il·lusió van acompanyar l’equip de Bilbao, que va demostrar la seva motivació i experiència

24 de juliol 2018 – El cap de setmana passat, amb un temps que va acompanyar els equips i moltes ganes per part dels participants, es va celebrar al ParcMotor de Castellolí el segon Barcelona Smart Drone Challenge (BSDC). Aquest any, com en la seva primera edició, va resultar guanyador l’equip basc Deusto Drone Team amb un dron millorat que va ser clau a l’hora de superar els reptes.

La bona preparació per al vol de l’equip va facilitar que els drons s’enlairessin i, malgrat les dificultats en la realització de la totalitat del repte, no van faltar les bones pràctiques entre els universitaris. Cal lamentar, tanmateix, que aquest any la participació femenina ha minvat respecte de la primera edició.

Per primer cop, l’esdeveniment va tenir lloc al ParcMotor de Castellolí amb un balanç molt positiu. Es preveu que aquest espai sigui la seu de pròximes edicions del BSDC.

La companyonia i la cordialitat que es van respirar durant l’acte fan que aquesta mena de propostes siguin ideals per a famílies i aficionats de la tecnologia dron. Educaires, l’entitat organitzadora, ha destacat la bona disposició dels col·laboradors i l’interès que el sector dron està despertant entre persones de totes les edats.