Els drons catalans tornen al MWC!

L’estand de Catalonia Smart Drones arriba per tercer any consecutiu al hall de noves tecnologies NEXTech, situat al pavelló 8 de la Fira de Barcelona Gran Via.

28 gener 2019 – Catalonia Smart Drones, el clúster especialitzat en el sector dels UAV promogut per la Generalitat de Catalunya, tornarà a comptar aquest any amb un espai propi a la Drone Zone del congrés sobre mobilitat i noves tecnologies més important del món. El Mobile World Congress Barcelona 2019 tindrà lloc aquest any els dies 25-28 de febrer a la Fira de Barcelona Gran Via.

En aquesta ocasió, seran 10 les empreses i entitats escollides per mostrar els seus productes i solucions innovadores als visitants del congrés, que podran conèixer com els vehicles aeris no tripulats impacten en els sectors de l’agricultura, la inspecció industrial, la seguretat, la publicitat o la topografia, entre altres. A més, també disposaran d’un espai els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals.

Les organitzacions participants són:

AIRK
BCN Drone Center
Dronpixel
/ Blaupixel
Eurecat
FlyAway Services
DDC – Drones de Carreras
SITEP
AD Telecom
Freespace Drone Events
HEMAV

A més de poder visitar les empreses i conèixer els seus serveis, durant el congrés tindran lloc diverses sessions on es tractarà el sector dels UAV:

Can the First True Digital Societies be ‘Emerging Markets’?

The Internet of the Skies – Connecting Drones

Disruptive Innovation in Transport: Future Mobility

Trobareu l’estand de Catalonia Smart Drones (8.0G1) a la Drone Zone del Hall 8.0 NEXTech.