Catalonia Smart Drones torna al MWC

Per segon any consecutiu, la iniciativa Catalonia Smart Drones comptarà amb un estand propi situat al hall de noves tecnologies NEXTech.

 

05 febrer 2018 – La comunitat catalana de drons emmarcada en la iniciativa SmartCatalonia de la Generalitat de Catalunya torna al congrés de mobilitat més important del món els propers dies 26, 27 i 28 de febrer i 1 de març. Els assistents al Mobile World Congress 2018 podran visitar algunes de les empreses més innovadores del sector dels aparells aeris no tripulats a Catalunya. La Generalitat de Catalunya aposta fermament pel sector dels UAV, incorporant aquest any 3 empreses més que l’anterior a l’espai.

12 empreses membres de Catalonia Smart Drones formaran part de l’estand de 65m2, situat a la Drone Zone del hall NEXTech i dedicat a tecnologies emergents.

Els membres que hi participaran són:

AIRK
BCN Drone Center
BonaDrone
Cleandrone
Dronpixel / Blaupixel
E-STRATOS
Eurecat
FITOSTINGER / TSA CENTER
FlyAway Services
Freespace Drone Events
Flying Free Films – Macadamia Project
SITEP

El Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, participarà en l’IDE Drone Summit, el qual tindrà lloc el dia 1 de març de 09:45 a 13:30. El Secretari serà l’encarregat del parlament de benvinguda en aquesta jornada on experts de la indústria pública i privada tractaran temes com les normatives per a drons, les aplicacions de rescat i cerca, la integració amb l’Internet de les Coses o el futur de les entregues realitzades amb drons.

Trobareu l’estand de Catalonia Smart Drones (8.0G25) a la Drone Zone del Hall 8.0 NEXTech.