La velocitat torna a Mollerussa de la mà de la Drone Party 2020

Els dies 14, 15 i 16 de febrer tindrà lloc una nova edició d’aquest esdeveniment que inclourà un espai d’exposició on es podran conèixer les novetats del sector

13 gener 2020 – La 5ª edició de la Mollerussa Drone Party, un dels esdeveniments FPV més importants de l’any a Catalunya, ocuparà durant 3 dies la Fira de Mollerussa per donar a conèixer l’emoció de la velocitat amb 48 hores ininterrompudes de curses de dron. A més, l’esdeveniment comptarà amb espais d’exposició per a professionals del sectors i activitats per a tots els públics.

Catalonia Smart Drones patrocina aquesta trobada que reunirà a més de 150 pilots en un circuit indoor amb un traçat tècnic i més de 500 metres de estructures, màquines de fum, làsers i molt més per garantir un gran espectacle.

Els assistents també podran assistir a tallers i masterclasses impartides per experts de Drones de Carreras DDC, entitat organitzadora de l’esdeveniment. L’entrada diària té un preu de 2€ (entrada gratuïta per a esportistes federats i familiars directes).

Lloc: Fira de Mollerussa
Horari: divendres-diumenge de 10:00 a 20:00 h.
Horari fira expositors: dissabte 15 de febrer, matí i tarda