No et perdis el Barcelona Smart Drone Challenge el cap de setmana del 8-9 de juliol!

Aquest cap de setmana se celebra la competició de drons Barcelona Smart Drone Challenge al Circuit de Catalunya i al ParcMotor de Castellolí

7 juliol 2017 – Els dies 8 i 9 de juliol, el Barcelona Smart Drone Challenge pren volada. Es tracta d’un repte presentat a equips d’universitaris que han de preparar una solució dron viable, en aquest cas per al camp de l’ajuda humanitària. Les universitats participants són la UPC i la Universitat de Deusto.

El repte consisteix en una simulació de situació d’emergència humanitària on s’ha de realitzar un trajecte definit per portar aliments d’un lloc a un altre. Hi haurà “observadors d’UNICEF” que podran també canviar el lloc de recollida sense previ avís i així dificultar la tasca i assimilar l’entorn a la realitat del terreny.

La competició es repartirà en els dos dies del cap de setmana. Durant la tarda del dissabte 8, de 17 a 22:30h, es realitzarà la presentació dels projectes al Circuit de Catalunya. Diumenge al matí l’esdeveniment es trasllada al ParcMotor de Castellolí. D’11:30 a 13h tindrà lloc la prova pràctica dels drons creats pels equips i l’entrega de premis.

Durant la tarda de diumenge dia 9 es podrà també fer volar els drons dels particulars que assisteixin al Challenge.

Qualsevol canvi en l’esdeveniment s’anunciarà a la pàgina de Facebook del Barcelona Smart Drone Challenge.