Participa en l’estand del Catalonia Smart Drones al Mobile World Congress 2018

Les empreses interessades en formar part de l’estand del Catalonia Smart Drones al pròxim Mobile World Congress poden enviar les seves sol·licituds fins al dia 28 de setembre

20 setembre 2017 – Un any més, Catalonia Smart Drones formarà part del congrés de telefonia mòbil més important del món, el Mobile World Congress, amb la Drone Zone, una zona d’exposició dedicada al sector dels drons. Del 26 de febrer a l’1 de març de 2018, la Fira Gran Via acollirà aquest esdeveniment únic on les empreses del sector dron català tenen l’oportunitat de mostrar les seves solucions i serveis als més de 100.000 assistents al congrés. La Drone Zone es trobarà dins del pavelló 8.0 dedicat a les tecnologies emergents NEXTech.

La Generalitat de Catalunya, mitjançant Catalonia Smart Drones, posa a la disposició dels membres de la comunitat un espai dins de la Drone Zone del Mobile World Congress. Gràcies a aquesta iniciativa, 12 empreses i entitats del grup podran formar part del pavelló català.

La participació inclou:

  • Un espai a l’estand amb una taula alta, dos tamborets i una pantalla de 32” amb connexió HDMI. L’assignació dels espais es farà per sorteig.
  • 5 entrades d’expositor (EVP).
  • Participació gratuïta en el Brokerage Event del MWC 2018.
  • Inclusió en el catàleg oficial d’empreses catalanes del MWC 2018.

El cost per les empreses seleccionades serà de 1000€ + IVA

Per participar en la selecció, cal omplir el següent formularihttp://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/activitats-emblematiques/altres/mwc/2018/solicitud-participacio-mwc.jsp

La data límit de presentació de sol·licituds és el 28 de setembre.