Pren volada a Barcelona la International Drones Expo & Congress a Barcelona

Arrenca la primera edició de The Droneshow – International Drones Expo & Congress, la fira que neix per congregar tots els actors de l’ecosistema incloent el sector d’oferta, de demanda i aficionats d’aquests vehicles aeris no tripulats.

 

23 març 2017 – Aquest esdeveniment té lloc el 22 i 23 de març a Barcelona, seu també de fires innovadores i de referència mundial com el Mobile World Congress, l’Smart City Expo World Congress o l’IOT Solutions World Congress. En el cas dels drones, és també l’escenari perfecte ja que addicionalment, Catalunya és pionera en l’ús civil d’aquestes aeronaus sense tripulants i veu en la nova legislació prevista pel 2017 una bona oportunitat d’expansió.

Els drones han irromput amb força també a nivell mundial. Actualment, els drones adquireixen una infinitat d’usos: industrial, tècnic, entreteniment o de seguretat civil, entre d’altres.

Entorn a aquests àmbits, i involucrant-hi també a venedors compradors i aficionats, The DroneShow Barcelona ofereix una àrea amb més de 2.500m2 on es troben més de 60 expositors, 10.000 visitants i compta amb diverses activitats paral·leles relacionades amb les últimes tendències del sector.

Per què neix The Droneshow?

La iniciativa mira a dinamitzar i impulsar el sector connectant fabricants, empreses distribuïdores i de servei amb els més de 10.000 visitants professionals.

Mostra les últimes novetats tecnològiques en drones civils i les seves aplicacions professionals.

Per tal de fomentar un major impacte en el territori i societat, amb les diferents exhibicions i iniciatives es vol demostrar el potencial de la integració de drones en els sectors que encara no fan ús d’ells de manera habitual.

Què pretén aconseguir?

L’esdeveniment, organitzat a La Fira de Barcelona té una doble vessant: Orientada a professionals per generar negoci que pretén:

Generar negoci B2B.

Educar la indústria amb bones pràctiques.

Ensenyar les solucions més innovadores que es poden treure dels drones, portant-nos beneficis significatius com la reducció de costos i temps en operacions abans realitzades manualment.

Difondre la informació, les últimes novetats i els millors audiovisuals del moment filmats amb drones.

També es tracta d’un esdeveniment obert al públic, amb això es vol:

Mostrar i exposar les últimes novetats en drones i complements per al gran públic (usos Recreatives i possibles sortides professionals).

Educar els aficionats en l’ús dels drones i fer una campanya de venda a tots els aficionats que vulguin adquirir un a la pròpia fira.

– Fira orientada al negoci per a professionals que poden accedir-hi de 10 a 18h

– Fira oberta al públic que pot accedir-hi de 18h a 21h

 

Enllaç: http://the-droneshow.com/