La Mollerussa Drone Party 2019 porta l’emoció i la velocitat a Catalunya

En aquesta edició, podràs veure el circuit de la Mollerussa Drone Party i practicar-hi en exclusiva abans de la celebració de l’esdeveniment, els dies 16 i 17 de febrer.

Article original de Drones de Carreras.

06 de febrer 2019 –La 4a edició de l’esdeveniment FPV més important del calendari català tindrà lloc els dies 16 i 17 de febrer a la Fira de Mollerussa.

Amb més de 200 pilots confirmats en 1 hora i 48h non stop de curses i passió pel FPV, la Mollerussa Drone Party presenta aquest any un circuit ampliat que s’estén entre dues naus del recinte firal (més de 5.000m2) i compta amb dos traçats: iniciació i avançat.

Els més petits també tindran la seva oportunitat per aprendre a volar i endur-se un dels 30 drons que es repartiran entre els pilots debutants!

A més del circuit, hi haurà boxes, bar-restaurant 24h, zona de descans, zona simuladors, espai per a expositors i pista de vol separada per a demostracions i vol en 3ª persona. A més a més, hi participaran pilots nacionals i internacionals, així com influencers i YouTubers especialitzats en drons.

Durant el dissabte i el diumenge tindran lloc diversos tallers i masterclass impartits per diferents experts de DDC. Seran oberts al públic i també es podran seguir en streaming.

Experimenta la Mollerussa Drone Party 2019 abans que ningú!

DDC – Drones de Carreras ofereix als amants del FPV la possibilitat d’utilitzar el track de la Mollerussa Drone Party al simulador RotorRush.

Creus que pots marcar un temps imbatible? Demostra-ho sense sortir de casa!

Gràcies a l’aliança estratègica de DDC amb RotorRush, aquest any s’ha publicat el circuit actualitzat en la seva versió e-Sports amb 15 dies d’antelació. D’aquesta manera, els participants podran entrenar per rebaixar els seus temps i millorar el pilotatge. A més, els dies de la prova podràs seguir-la en streaming al YouTube i al Facebook de DDC.

Accés preferent i gratuït per als participants de la MDP 2019

Tots els participants en la MDP 2019 rebran al seu compte de correu una invitació i un codi de registre sense cost per RotorRush. Amb aquest codi, disposaran d’un compte totalment operatiu a RotorRush, amb el qual podran accedir a totes les competicions i circuits en línia durant tot el mes de febrer.

La Mollerussa Drone Party és una producció de Drones de Carreras i compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, la Federació Aèria Catalana, Catalonia Smart Drones, la Diputació de Lleida i la Fundació i2CAT.