FlyAway Services i MundoDron presenten el primer festival dirigit als usuaris recreatius de drons

El DroneWorld Fest tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre a Castellbell i El Vilar

09 agost 2017 –  L’empresa membre de la comunitat Catalonia Smart Drones FlyAway i Rafael Cruz, youtuber del canal especialitzat en drons Mundo Dron, organitzen el festival DroneWorld Fest, el primer dedicat als usuaris d’UAV recreatius.

L’esdeveniment consistirà en un cap de setmana d’activitats que es duran a terme al municipi de Castellbell i El Vilar, a la comarca del Bages. Durant els dos dies es podrà gaudir d’un espai de 10.000m2 amb un estadi de futbol, un poliesportiu, pistes de tenis, zona d’acampada i descans, i un escenari. Tot això amb l’objectiu de compartir experiències i provar les tecnologies més innovadores envers els drons recreatius.

Entre les activitats que es podran trobar al festival hi ha: tallers d’impressió 3D o de configuració de PDIs; circuits de curses, circuits exteriors i circuits interiors per a iniciar-se en les tècniques de vol; zones de vol lliures; xerrades sobre components, fotografia, accessoris; sorteigs i gimcanes.

El DroneWorld Fest pretén ser un punt de trobada per a usuaris aficionats a les curses de drons, a la fotografia aèria o als vols recreatius.

Entre els col·laboradors del festival hi ha l’associació AEDRON o l’empresa AirK, i es realitza amb el suport de la comunitat Catalonia Smart Drones.

Podeu consultar el calendari complet d’activitats a la web del festival.