HEMAV, quarta millor empresa de drons del món segons la consultora internacionals DRONEII

La classificació mostra les vint millors companyies que ofereixen ‘drons-as-a-service’ basant-se en un anàlisi de més de dues-centes empreses proveïdores de serveis d’arreu del món.

Notícia original de SmartCatalonia.

13 març 2018 – Catalunya és un dels hubs més importants d’Europa en tecnologia dron. Això es veu reflexat en la feina que fem des de Catalonia Smart Drones, on empreses, centres tecnològics, universitats i altres agents impulsors d’aquest sector treballen per impulsar les solucions intel·ligents en drons.

Ara, aquest lideratge ha quedat palès amb la inclusió de l’empresa HEMAV, membre del clúster, en la quarta posició d’un llistat creat per la consultora internacional DRONEII. La classificació mostra les vint millors empreses basades en les tecnologies drone-as-a-service després d’analitzar més de 200 proveïdors de serveis amb drons de tot el món.

En el seu estudi, DRONEII destaca que Hemav ofereix els seus serveis en més d’una quinzena de centres i que ha ampliat el seu mercat amb presència a països com Mèxic, Itàlia, Colòmbia, el Marroc o el Regne Unit, entre d’altres.

A més, també indica que l’activitat de l’empresa està centrada en els serveis de dron, especialment els que estan relacionats amb l’agricultura de precisió i la inspecció.

Per fer el llistat, la consultora s’ha basat en diversos aspectes, que inclouen la mida de les empreses, el nombre de seguidors, la quantitat de fons que han recaptat i l’extensió de l’activitat a la xarxa. La companyia que obté millors resultats en cada categoria aconsegueix el 100% i la resta aconsegueixen un percentatge equivalent a la seva puntuació.