La segona edició de The Drone Show torna a Barcelona els dies 11 i 12 d’abril de 2018

L’estrena del congrés, el març de 2017, va ser tot i un èxit i va comptar amb la participació de la comunitat Catalonia Smart Drones

19 juliol 2017 – Per segon any consecutiu, la primavera porta el congrés i exposició internacional de drons The Drone Show a la ciutat comtal. Aquesta fira, que va néixer amb l’objectiu de mostrar els usos més innovadors dels vehicles aeris no tripulats, va rebre durant la seva primera edició a 4.783 visitants i va mostrar les novetats i tendències del sector amb 36 expositors.

Edició 2017

L’any que ve, en la seva segona edició, The Drone Show tindrà lloc els dies 11 i 12 d’abril a la Fira de Barcelona i congregarà a venedors, compradors i aficionats en un mateix espai de 2.500m2 amb 60 expositors i espai per 10.000 visitants.

La fira està enfocada a professionals i aficionats, i es divideix en dues parts: el matí, de 10 a 18h, està destinat als professionals del sector; a la tarda, el públic general hi podrà accedir de les 18h fins al tancament de portes, a les 21h. Es podrà assistir a ponències, exhibicions, activitats i concursos.

Els professionals que hi assisteixin tindran l’oportunitat de generar negoci, donar a conèixer les bones pràctiques de la indústria, mostrar les seves solucions innovadores i difondre les últimes novetats del sector dels UAV. Els aficionats, per altra banda, coneixeran els avenços en els usos recreatius i les possibles sortides professionals que té aquesta tecnologia.

Edició 2017

En la seva primera edició, The Drone Show va comptar amb la participació i col·laboració d’empreses i entitats de Catalonia Smart Drones. A través del congrés, la comunitat dron catalana va tenir l’oportunitat de conèixer nous actors del sector i donar-se a conèixer entre les empreses assistents, generant així interessants sinergies.

Alguns dels membres de Catalonia Smart Drones que van assistir com a ponents o amb un expositor a la fira van ser Hemav i Octocamvision, AEDRON, beteve, LleidaDrone, FlyAway Services, Aircatdrone, AirK, Highly Embedded Resources, Venturi Unmanned Technologies, Aerial Insights, Bona Drone, DroneCam.cat, ACEPRON o Reimagine Drone.

Podeu veure un resum del congrés de 2017 al programa Generació Digital de TV3.