La segona edició del BNEW reforça l’aposta per la nova economia

La cita duplica el seu programa amb la incorporació de cinc noves àrees (Mobility, Sustainable, Talent, Science i City) que s’uniran a les ja presents en la primera edició (Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Real Estate)

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) impulsa la segona edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà del 5 al 8 d’octubre amb un programa ampliat que duplica les temàtiques tractades en la seva primera edició i consolida així el paper del CZFB com a motor de la recuperació i de la nova economia. La segona edició de BNEW comptarà amb deu verticals que abordaran diferents sectors i temàtiques al voltant dels reptes de futur, amb un enfocament molt clar en la innovació, el talent i la sostenibilitat. Així, a les cinc temàtiques de 2020 (Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Real Estate) se sumaran aquest any cinc noves àrees de caràcter més transversal: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City.

El CZFB redobla així la seva aposta per generar un esdeveniment referent després de l’èxit de la primera edició de BNEW, que va sumar prop de 11.000 professionals registrats de 111 països.

La segona edició de BNEW seguirà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking 100% virtual utilitzant intel·ligència artificial, casant interessos i posant en contacte de manera directa a l’oferta i la demanda.