La startup catalana HEMAV tanca una ronda de finançament de 3 milions d’euros

L’operació permetrà a la companyia desenvolupar la seva estratègia d’expansió internacional després de consolidar el seu model de negoci a Espanya.

 

30 novembre 2016 – HEMAV , startup espanyola líder en el mercat nacional de tecnologia dron, ha tancat una ronda de finançament de 3 milions d’euros en què han participat diversos inversors, entre ells, la firma holandesa Scranton Enterprises BV. Amb aquesta operació, la companyia espera desenvolupar el seu pla d’expansió del seu model de negoci, plenament validat en el mercat nacional, i buscar un creixement híper accelerat i escalable a nivell internacional.

La firma de serveis legals Osborne Clarke ha liderat la ronda de finançament que farà possible que HEMAV pugui implementar els seus projectes actuals i implantar la seva agenda d’innovació tecnològica UAV. La injecció de liquiditat també facilitarà la creació de la plataforma digital LAYERS, sobre la qual es desenvoluparà un nou concepte de Reporting as a Service (RAAS), que permetrà als clients accedir de forma digital, oberta i col·laborativa a informes de valor afegit a partir de dades capturades mitjançant qualsevol mitjà aeri (dron, avioneta o satèl·lit).

HEMAV és l’empresa operadora de serveis dron líder a Espanya, especialment en els sectors de l’agricultura de precisió, inspecció industrial i geomàtica. La startup, fundada el 2012 per un grup de joves enginyers aeronàutics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ha crescut de forma exponencial fins a convertir-se en referència en mercat nacional. Basada en la incubadora de l’Agència Espacial Europea de Barcelona, ​​HEMAV compta amb presència a tot Espanya, des d’on presta serveis a clients líders en les seves respectives indústries, com Gas Natural, Telefónica o IBM entre d’altres. En la seva intensa trajectòria, ha rebut nombrosos reconeixements internacionals i col·labora estretament amb empreses de referència en tecnologies disruptives, així com amb entitats científiques i acadèmiques de prestigi internacional.

 

Font: Blog de l’HEMAV