L’empresa de teledetecció CATUAV exporta el seu coneixement a Harvard

Els directors de tecnologia i operacions de l’empresa han pronunciat conferències a la Universitat de Harvard en el marc del cicle “The Drone Revolution in Spatial Analysis”

Barcelona, 5 maig 2017 – El passat 27 d’abril, l’empresa catalana de teledetecció mitjançant aeronaus no tripulades CATUAV va participar en la conferència “The Drone Revolution in Spatial Analysis” celebrada per la Universitat de Harvard a la ciutat de Cambridge (E.U.A.).

La conferència té com a objectiu presentar i analitzar els canvis profunds que ha sofert la pràctica del mapatge en els últims anys a conseqüència de l’entrada dels drons en el sector. Les jornades van incloure algunes de les tasques i tecnologies principals en la pràctica del mapatge amb drons, com ara les plataformes utilitzades, els sensors, la planificació de la ruta de vol, les operacions a terra, el processament de dades, l’anàlisi d’imatges, la construcció de models en 3D o la visualització. Els experts participants van compartir les seves experiències amb casos pràctics i logística sobre la utilització d’aquests aparells.

Per part de CATUAV, hi van participar en Jordi Salvador, director de tecnologia del BCN Drone Center i investigador doctoral al Centre de Visió per Computador de la Universitat Autònoma de Barcelona, i en Marc Beltran, director d’operacions al BCN Drone Center. En Jordi Salvador va exposar com aplicar la visió per computador a les imatges obtingudes amb drons, mentre que en Marc Beltran va explicar el projecte d’ajuda al desminat de Bòsnia que CATUAV porta a terme des del 2011.

Podeu obtenir més informació sobre el congrés aquí.