Lleida Drone celebra l’International Drone Day 2017

El dia 6 de maig, Lleida serà l’única ciutat del sud d’Europa que participarà en l’esdeveniment

Barcelona, 3 maig 2017 – L’associació Lleida Drone, amb la col·laboració del Parc Científic de Lleida, organitza el pròxim dissabte 6 de maig de 9:00 a 13:00h l’International Drone Day al Magical Media de la capital lleidatana.

Així, Lleida serà l’única ciutat del sud d’Europa que s’afegirà a aquest esdeveniment internacional celebrat a 150 països i que té com a objectiu difondre les tecnologies utilitzades dins del sector dels drons.

Aquest any, el públic assistent podrà gaudir d’un simulador de vols de drons que s’instal·larà al centre audiovisual. La segona novetat d’aquesta edició serà la possibilitat de presentar un projecte de manera espontània, és a dir, sense comptar amb una organització prèvia, durant 15 minuts a la zona Speaker’s Corner.

A més, Lleida Drone  col·locarà una xarxa de 4.500 m3  al recinte per a les exhibicions de vol de drons. Així mateix, hi haurà demostracions d’impressions de drons en 3D i exposicions d’aquests aparells voladors, entre altres activitats. A les 12 hores, estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, becats pel programa Google Summer of Code, presentaran públicament els seus projectes elaborats al Lleida Drone Lab i el Liquid Galaxy Lab, laboratoris del Parc Científic.

L’accés a l’International Drone Day és lliure i gratuït i s’adreça a aficionats i professionals del món dels drons.