LleidaDrone torna a la Fira de Sant Miquel 2019

L’associació comptarà en l’edició d’enguany amb una superfície d’exposició, espais per a vols de drons i instal·lacions innovadores on s’exposaran diversos projectes tecnològics.

Notícia original de LleidaDrone.

11 de juliol 2019 –LleidaDrone tornarà a estar present a la Fira de Sant Miquel de Lleida del 26 al 29 de setembre del 2019. Es tracta d’un dels principals esdeveniments del sector de l’agricultura a escala estatal.

L’associació lleidatana disposarà d’una superfície aproximada d’exposició de 200 metres quadrats que aquest any comptarà amb una major exposició professional i novetats divulgatives. A més a més, també es podran veure exhibicions de vol de drons professionals en una xarxa destinada a aquest fi durant les jornades del ram. L’espai es reconvertirà en un escenari d’aprenentatge i jocs per a les nenes i nens visitants durant la resta de la fira, on podran practicar i formar-se amb monitors especialitzats.

En l’edició del 2018, més de 300 joves van tenir l’oportunitat de jugar i passar una estona d’aprenentatge en els espais de LleidaDrone. Així mateix, multitud de professionals i autoritats van poder conèixer de primera mà els avantatges de la tecnologia dron.

Aquest any, i dins de la nova marca LleidaDrone Intelligence, es començaran a mostrar noves aplicacions desenvolupades conjuntament amb la resta de Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, on l’associació té la seva seu.

Entre altres novetats, aquest any es podrà veure una instal·lació immersiva i interactiva de Liquid Galaxy cedida pel Parc, que permetrà als visitants conèixer els projectes en tecnologies de Google, IoT, Edge Computing i altres.