LleidaDrone torna a la Fira de Sant Miquel amb les X Conferències Professionals i Amateurs

Les conferències i altres activitats es duran a terme del 28 de setembre a l’1 d’octubre a Lleida

29 agost 2017 – LleidaDrone, entitat membre de Catalonia Smart Drones, estarà present a la 63a Fira de Sant Miquel de Lleida del 28 de setembre a l’1 d’octubre amb un ampli ventall d’activitats dron per a tots els públics. L’esdeveniment inclourà conferències diverses enfocades tant en l’entorn professional com en el més lúdic o educatiu, amb un especial èmfasi en l’agricultura de precisió.

Aquest any, la Fira comptarà de nou amb 3 elements presencials:

– LleidaDrone Arena: Es tracta d’una xarxa exterior de 4.500m3 equipada amb una plantació de grans palmeres per a vols demostratius de drons.  En aquesta zona, ubicada aquest any en una millor situació i amb millors estructures, es desenvoluparan, a més, tallers per a nenes i nens i una cursa de drons.

– X Conferències: Tindran lloc el primer dia de fira, el 28/09, a la zona condicionada dins del pavelló 4. Aquest any estaran compostes per dos panells guiats per un especialista. Un primer panell estarà dedicat a l’agricultura de precisió i l’altre a la indústria dron en general.

– Zona expositiva: Es trobarà a l’interior del pavelló 4 de Fira de Lleida. La zona expositiva de LleidaDrone comptarà amb partners del sector que mostraran els seus serveis i productes.

La Fira de Sant Miquel 2017 espera rebre més de 150.000 visitants, molts d’ells del sector agrícola, i comptarà de nou amb presència abundant de mitjans de comunicació i autoritats.

Podeu consultar tota la informació i el programa al web de LleidaDrone.