LleidaDrone torna a la Fira de Sant Miquel

L’associació membre de Catalonia Smart Drones participa per 4t any consecutiu a Lleida en una de les principals trobades del sector agrari a Catalunya

11 de juliol 2018 – LAssociació LleidaDrone, amb seu als Laboratoris TIC del Parc Científic, serà present per quart any consecutiu a la Fira de Sant Miquel de Lleida del 27 al 30 de setembre.

Durant la fira l’Associació disposarà d’un estand on associats i empreses atendran als interessats en el món dels drons. Tanmateix una gran xarxa de vols interior al pavelló 4 permetrà fer demostracions de vol d’aquests aparells.

Les activitats començaran divendres 28 amb la xerrada ‘Dronecoria, projecte mundial amb drones per reforestar boscos cremats’ (18h, sala posterior P4). La presentació, organitzada per LleidaDrone i per Aeracoop, descriurà el projecte Dronecoria, el seu abast i història, i els diversos premis internacionals obtinguts.

Dronecoria és un projecte creat per l’enginyer Lot Amorós que dota els aparells voladors de càmeres fotogràfiques per analitzar els espais més aptes per a la reforestació de boscos devastats per incendis, terratrèmols o tsunamis. Un cop escollit un espai idoni, s’acoblen ampolles amb llavors i microorganismes als drons i es llancen sobre el terreny. Aquesta alternativa augmenta la possibilitat de germinació de les llavors i permet accedir a llocs on no s’arriba a peu.

El projecte compta amb el suport de les Nacions Unides, Telefónica, Ikea, Autodesk , Intech 3D i LleidaDrone, entre d’altres.

El dissabte 29 i el diumenge 30, la canalla tindrà l’oportunitat d’aprendre a fer volar drons de joguina i a participar en una carrera de drons per a nenes i nens.