Near Space Labs anuncia una col·laboració amb l’empresa nord-americana, Cherre

L’associació permetrà la inclusió d’imatges estratosfèriques d’alta resolució a la plataforma de dades immobiliàries per facilitar l’anàlisi i la presa de decisions

L’empresa Near Space Labs ha establert una col·laboració amb la plataforma d’analítica de dades immobiliàries, Cherre, ubicada a Nova York. L’associació empresarial permet que la plataforma nord-americana incorpori les imatges aeroespacials d’alta freqüència de Near Space Lab, fent possible que els clients aprofitin les capacitats de les imatges dels immobles a l’hora d’analitzar oportunitats i/o prendre decisions d’inversió.

Near Space Labs proporciona una plataforma escalable per oferir imatges d’alta resolució i freqüència de grans nuclis econòmics i actius d’alt valor en l’àmbit nacional. Segons la consellera delegada de l’empresa, Rema Matevosyan: “La nostra associació amb Cherre proporcionarà als nostres clients mutus un avantatge competitiu proporcionant-los la informació visual més actualitzada i la intel·ligència de mercat rellevant”.

El director general i cofundador de Cherre, LD Salmanson, opina que la imatge aeroespacial “és una eina crítica per a les companyies d’assegurances i immobiliàries, ja que permet per conèixer les propietats i els barris en qüestió”. Salmanson afegeix que “afegir l’API de Near Space Labs a la plataforma de Cherre permetrà als nostres clients utilitzar fotografies aèries d’alta resolució amb les seves dades immobiliàries connectades per prendre decisions”.