Nova edició del concurs europeu ESNC Catalonia Challenge

El concurs d’innovació oberta en l’àmbit de la navegació per satèl·lit accepta candidatures fins al 31 de juliol i ofereix premis exclusius als participants que presentin aplicacions relacionades amb el sector dels drons

05 de juliol 2018 – La 15a edició del Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit (ESNC) cerca noves idees de negoci i premia els millors serveis, productes i idees que utilitzen la navegació per satèl·lit basada en el Global Satellite Navigation System (GNSS).

L’ESNC està obert a tota la ciutadania i ofereix fins a 1 milió d’euros en premis. Cada any des de 2004 aplega més de 500 idees de negoci i premia més de 300 projectes on han participat més de 10.000 persones provinents de 40 països.

Amb 141 organitzacions col·laboradores, la competició és una eina d’acceleració per a emprenedors i empreses emergents relacionades amb l’espai. És, a més, el punt d’entrada ideal per accedir a la Xarxa Europea d’Incubadores Espacials, inclosos els Centres d’Incubació Empresarial de l’ESA (ESA BIC).

L’espectre de projectes presentats en edicions anteriors reflecteix les múltiples oportunitats que ofereix la navegació per satèl·lit: des de la gestió viària i de trànsit, seguretat i protecció, energia, aviació logística.

Per què presentar-se?

Premis:

 • 1.000€ en metàl·lic (aportats per ZBM Patents)
 • La possibilitat de defensar la teva idea a la gala global 2018 ESNC a Marsella el mes de desembre de 2018.
 • Pack de 100 hores d’ús del “GEMMA Navigation® Testbed” i del simulador “GNSS- IFEN” del CTTC, a més de 20 hores de suport per part de la divisió de Geomàtica del CTTC (valorades en 6.000€).
 • Un estudi complet de patentabilitat per part de ZBM Patents (valorat en 3.000€).
 • Un servei de mentoratge de 24 hores per part d’Intelligent Consulting (valorat en 3.000€).
 • Un pack de consultoria de 12 hores per part de l’equip d’Eurania Aviation Advisory Services (valorat en 1.500€).
 • Un espai gratuït de co-working i serveis d’oficina al Parc UPC del Campus Aeroespacial de Castelldefels (valorat en 900€).
 • Accés a suport de negoci per part de l’acceleradora E-GNSS Accelerator, en cas de ser escollit (valorat en 62.000€).

Els guanyadors que s’hagin presentat amb una aplicació relacionada amb el sector dels drons es podran beneficiar d’un passi de 3 dies al BCN Drone Center valorat en 3.000€ i que inclou:

 • 1 UAV + 3 participants + 1 passi de visitant
 • 4 hores de consultoria
 • 3 tiquets 25% de descompte en el curs UAV Remote Sensing Applications

Més informació

Web oficial de l’esdeveniment: https://www.esnc.eu 

Competició catalana i inscripcions: https://www.esnc.eu/prize/catalonia-spain/

Inscripcions fins al 31 de juliol a les 11:59 CEST