Nova edició del curs de formació en tecnologia dron per responsables i tècnics de la Generalitat

El programa de formació va combinar sessions teòriques i pràctiques i s’hi van estudiar totes aquelles aplicacions que poden ser d’interès per millorar l’eficiència dels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

Notícia original de SmartCatalonia.

11 de desembre 2018 – Entre el 27 i el 29 de novembre, responsables i tècnics de diversos departaments de la Generalitat van participar en la quarta edició del curs de tecnologia dron, impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.

El programa de formació va combinar sessions teòriques i pràctiques i s’hi van estudiar totes aquelles aplicacions que poden ser d’interès per millorar l’eficiència dels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya. Aquesta formació és una de les activitats d’impuls de les noves tecnologies i s’engloba dins del marc de l’estratègia SmartCatalonia.

Com en les anteriors edicions, l’equip docent el van formar professionals de les diferents empreses i entitats del clúster Catalonia Smart Drones. Les classes teòriques es van dur a terme a l’edifici de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, mentre que la sessió pràctica s’ha realitzat a les instal·lacions del Barcelona Drone Center a Moià.