Noves sinèrgies a la comunitat gràcies als tickets gratuïts i al bon ull del BCN Drone Center

Dues entitats membres de la comunitat Catalonia SmartDrones visiten gratuïtament el BCN Drone Center el mateix dia i es retro-alimenten de les activitats conjuntes  en un clar esquema win-win.

30 març 2017 – Durant aquest mes de març, divendres 10 concretament, el BCN Drone center ha acollit dues entitats alhora fent-les coincidir amb un objectiu en ment. Per una banda s’hi ha acostat l’empresa APLITER per fer una prova de calibració aèria d’una nova càmera tèrmica i per obtenir un dataset d’imatges tèrmiques aèries per fer servir en els seus cursos i presentacions a clients. Per altra banda, un grup de 24 alumnes de l’Escola d’Enginyeria Aeronàutica de la UPC de Terrassa hi ha anat per conèixer el centre, veure una demostració de vol i seguir una lliçó introductòria de tecnologia dron impartida pels responsables del centre del moianès.

Se’ls ha fet coincidir perquè d’aquesta manera APLITER ha pogut fer també una sessió sobre termografia aèria als alumnes de la UPC, que d’aquesta manera han pogut conèixer una aplicació concreta dels drons.

Amb el que portem d’any, ja son 9 les entitats que han fet ús del seu ticket gratuït per a visitar el BCN Drone Center i unes altres 4 ja han fet la reserva per a apropar-s’hi en breu, pel que podem dir que la iniciativa està sent un èxit.