Octocamvision presenta el seu nou llançament al 360 BCN VR Fest

El 360 BCN VR Fest és el principal esdeveniment de realitat virtual celebrat anualment a la capital catalana.

9 de maig 2018 – Del 25 al 28 d’abril va tenir lloc al Museu del Disseny de Barcelona el 360 BCN VR Fest, l’esdeveniment on empreses innovadores del sector audiovisual mostren els seus productes i marquen el futur de la realitat virtual i immersiva. A la fira s’hi congreguen més de 2.400 assistents, grans empreses, com HP o Intel, i actors locals de l’ecosistema com ara l’empresa de Catalonia Smart Drones Octocamvision.

Les conferències van tractar temes rellevants del sector audiovisual com les diferències entre tècniques de VR i FX, l’estat de l’art de la realitat virtual, el vídeo 360º o la fusió de VR, AR i MR amb Cloud Computing. També es van poder veure instal·lacions VR o una desfilada de drons.

Octocamvision va aprofitar l’esdeveniment per presentar el seu nou llançament: Mantis. Es tracta d’un petit robot dissenyat per a realitzar travellings sense raïls, amb alçada regulable, funció d’estabilització en 4 eixos i un rang de 300m que permet generar preses instantànies i suportar càmeres com Insta360 Pro, Nokia Ozo, GoPro Fusion o ZCAM S1 ZCAM S1.

Notícia original d’Octocamvision.