Participa en la nova edició de Galileo Masters Catalonia Challenge!

Emprenedors i empreses emergents poden presentar els seus serveis, productes o solucions empresarials relacionades amb l’espai fins al 31 de juliol.

Notícia original de SmartCatalonia.

4 de juliol 2019 – Torna Galileo Masters Catalonia Challenge (ESNC), una competició anual que premia els millors serveisproductes i solucions empresarials que utilitzen dades de navegació per satèl·lit en la vida diària. Es tracta d’un concurs obert a tota la ciutadania que globalment ofereix fins a 1 milió d’euros en premis i que cada any aplega més de 500 idees de negoci i noves tendències. Si estàs interessat o interessada, tens fins al 31 de juliol per presentar la teva candidatura.

Amb 141 organitzacions col·laboradores, aquesta competició serveix com a eina d’acceleració per a emprenedors i empreses emergents relacionades amb l’espai. És, a més, el punt d’entrada ideal per accedir a la Xarxa Europea d’Incubadores Especials, inclosos en els Centres d’Incubació Empresarial de l’ESA (ESA BIC).

L’espectre de projectes presentats en edicions anteriors reflecteix les múltiples oportunitats que ofereix la navegació per satèl·lit: des de la gestió viària i de trànsit, seguretat i protecció, energia, aviació, logística i molts altres sectors d’aplicació, tant per l’usuari final com per sectors industrials. Quina és la teva oportunitat per oferir?

Consulta tota la informació en aquest enllaç.