Oberta la convocatòria dels VII premis ‘Nit de la Robòtica’

La Nit de la Robòtica se celebrarà el 21 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau

El grup de treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers Industrials de CatalunyaEnginyers Agrònoms, Enginyers de Camins, Canals i PortsEnginyers de Telecomunicacions i Enginyeria Informàtica, convoca, un any més, els premis ‘Nit de la Robòtica’.

Les candidatures es poden presentar fins el proper 26 de setembre i hi ha dues categories. La primera és el premi ‘Nit de la Robòtica’, per a professionals vinculats a Catalunya que hagin desenvolupat la seva activitat en el sector i es tindrà en compte la trajectòria professional, l’impacte de la seva activitat en aquest àmbit i el reconeixement entre altres professionals. La segona és el ‘Projecte de l’Any’, per a projectes duts a terme durant el darrer any a Catalunya o promoguts des Catalunya. En aquest cas, es tindrà en compte la novetat tecnològica de la solució proposada i l’impacte del projecte en l’entorn.

Els guardons es lliuraran el proper 21 d’octubre durant la Nit de la Robòtica, la trobada anual del sector que té lloc al Recinte Modernista de Sant Pau.

El jurat

El físic, enginyer i exrector de la UdG,  Joan Batlle, i l’enginyer impulsor de la xarxa CovidRobots, Andreu Veà, s’incorporen al jurat com a guanyadors de l’edició del 2020, al costat d’Alícia Casals, catedràtica de la UPC, Pere Homs Carles Soler, membres del grup de treball de Robòtica.