Reimagine Drone, la incubadora local que atrau talent global

Des de Catalonia Smart Drones fem un resum de les jornades del passat Mobile World Congress 2017 i presentem els membres de la comunitat que hi van assistir

Barcelona, 6 juny 2017 – A mitjans del 2016, els responsables d’Incubio, gestora del Canòdrom-Parc de Recerca Creativa de Barcelona, van convidar en Joaquim Serra a ser l’impulsor d’una de les vuit incubadores que conformen el Parc. “Vaig tenir clar que els drons són una aposta de futur. Aquest és el punt de partida de Reimagine Drone, el desenvolupament de tecnologies puntes que aprofiten els drons comercials. Volem convertir Barcelona en la primera Drone city” explica Serra, fundador i director de Reimagine Drone. El setembre del 2016 van llançar una convocatòria internacional a la qual van respondre 88 start-ups relacionades amb els drons. Després de diverses fases de selecció, els tres finalistes han estat: Poladrone, Kapetair i Sky-Drones.

Un dels projectes incubats per Reimagine Drone

Reimagine Drone guia als emprenedors des de l’etapa inicial del projecte fins a la construcció d’un producte viable, oferint-los formació contínua per garantir que compten amb les eines i els coneixements necessaris per assolir l’encaix del seu producte en el mercat. Són una incubadora amb caràcter local que atrau talent global. Les start-ups seleccionades estan quatre mesos a Barcelona acompanyades d’uns mentors amb coneixements tècnics, de màrqueting, negocis, creació d’empreses i finances, a canvi d’una participació (6%) a les empreses.

Reimagine Drone és un dels promotors de The Drone Show, l’Exposició i Congrés Internacional de Drons que va celebrar la seva primera edició els dies 22 i 23 de març de 2017 a Barcelona. S’hi van reunir expositors de diferents sectors (industrial, tècnic, entreteniment o seguretat civil), venedors, compradors i aficionats. El passat 29 de maig de 2017 van presentar les start-ups incubades al Canòdrom en un Demo Day que va reunir a professionals i aficionats del sector dron català. El vídeo de l’esdeveniment es pot veure aquí.