Reimagine Drone presenta les seves start-ups al Demo Day del 29 de maig

Les iniciatives més disruptives que han estat incubades per Reimagine Drone a Barcelona ​​seran presentades el proper 29 de maig a les 18h al Canòdrom Meridiana

 

Barcelona, 12 maig 2017 – Des del mes de febrer, Reimagine Drone ha incubat les 3 iniciatives empresarials que van ser finalistes de la seva call d’innovació en tecnologia dron, en què van participar 80 start-ups de tot el món. Els emprenedors han residit a Barcelona durant aquest temps, des d’on han interactuat amb l’ecosistema tecnològic i empresarial de la ciutat. Dins del programa, també han viatjat  dues setmanes a Hong Kong, tutelats per Brinc, per al desenvolupament i producció dels seus prototips.

El mentoring l’han dut a terme Incubio, acceleradora de programari amb seu a Barcelona, i Brinc, empresa especialitzada en maquinari amb seu a Hong Kong i Barcelona.

Les iniciatives que es presentaran durant el Demo day seran:

1 – Des de Malàisia ha vingut l’equip de Poladrone amb el seu avançat sistema d’anàlisi de dades per optimitzar la gestió, control i monitoratge  de drons en plantacions agrícoles. Poladrone és un clar exemple de desenvolupament de la nova indústria de programari i aplicacions de Big Data al voltant de l’ús de drons.

2 – Provinents de Rússia, Sky-Drone ha desenvolupat un conjunt de solucions interessants a al voltant del hardware, entre les quals s’inclou la família de productes Smat App de Sky-drones, les quals permeten muntar i crear el teu propi dron a partir de components d’alta qualitat. Destaca especialment la placa base, que està tenint molt reconeixement en el mercat ja que millora de forma notable la precisió i control en els sistemes de control de vol. Actualment està sent utilitzada per moltes empreses de drons en lloc de la targeta base de l’actual líder de mercat, DJI.

3 – Una de les iniciatives que més ha sorprès és la croata Kapetair, que ha desenvolupat un disruptiu i original sistema d’hèlixs plegables i giratòries que s’incorporen als drons amb forma de planador. El dron de Kapetair permet enlairaments i aterratges en vertical, com tots els drons, però després, en ple vol i plegant les hèlixs del davant, aconsegueix la mínima resistència a l’aire planejant amb l’ajuda de l’hèlix posterior de la cua. Amb aquestes innovacions s’aconsegueix un temps de vol i una autonomia de l’ordre de cinc vegades superiors a la mitjana dels drons actuals. Avui dia, les bateries i l’autonomia són els factors que més limiten els drons. Aquesta innovació permetrà fer un salt qualitatiu a tota la indústria.

Els projectes seran presentats el proper 29 de maig a les 18h al Canòdrom Meridiana davant d’una selecció d’inversors nacionals i internacionals. Les acreditacions per a l’esdeveniment es poden sol·licitar a incubator@reimaginedrone.com.