Reunio de treball de Catalonia Smart Drones i responsables del Departament d’Agricultura

Aquest mes de març a tingut lloc a Barcelona la primera reunió del grup de treball d’agricultura de la comunitat Catalonia Smart Drones amb l’objectiu d’impulsar serveis amb drons en el sector agroalimentari.

27 març 2017 – A la reunió hi han assistit membres del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya així com representants de les empreses de la comunitat Catalonia Smart Drones interessades en aquest sector.

Durant la trobada, dinamitzada per Clúster Development, el departament d’Agricultura ha exposat les seves necessitats juntament amb els projectes que està duent a terme i ha fet èmfasi en la web ruralcat.net com a mitjà per a arribar a la pagesia, donat el gran nombre de suscriptors de què disposa. A més la web disposa d’un apartat d’agricultura de precisió directament relacionat amb l’àmbit de la trobada. D’altra banda, les empreses presents han exposat les seves prioritats i s’ha discutit sobre la dificultat d’encarar el sector i sobre la tipologia de solucions que son de l’interès de l’agricultor.

La sessió ha servit per a fixar linies de treball de grup i per a rioritzar les següents activitats a realitzar. Aquesta és doncs la primera d’una sèrie de trobades del grup de treball d’agricultura.

Paral·lelament al desenvolupament d’aquest grup, s’espera que se’n formin d’altres enfocats a altres àmbits d’interès de la comunitat.

Us mantindrem infromats.