Rokubun llença una campanya de microfinançament col·lectiu per al navegador MEDEA

L’empresa catalana cerca fons per iniciar la producció d’aquest receptor orientat a drons d’alta precisió

 

21 maig 2019 – L’empresa membre de Catalonia Smart Drones Rokubun ha llençat una campanya de microfinançament col·lectiu per iniciar la producció del seu receptor GNSS MEDEA. El projecte podrà rebre aportacions fins al 4 de juliol.

MEDEA és un receptor GNSS, plug-and-play, autònom i multifreqüència. És petit i lleuger, especialment adequat per petits rovers com els vehicles no tripulats, però pot ser utilitzat també com a estació base amb una antena externa que permeti configuracions de desplegament permanents.

Les contribucions

Les persones que aportin 25 € o més gaudiran d’una subscripció d’un any a JASON, el Positioning-as-a-Service (PaaS) de Rokubun. Els patrocinadors que aportin 355 € o més rebran un receptor MEDEA, una subscripció d’un any a JASON i les eines i peces 3D per construir la capsa exterior del receptor.

MEDEA

Les operacions del MEDEA són senzilles gràcies a les seves interfícies estàndards per a la navegació en temps real (especialment per a casos d’ús de vehicles no tripulats). Totes les dades dels sensors es poden emmagatzemar a una targeta microSD, permetent tècniques de post processament precises tals com PPK o PPP, i posicionament híbrid de GNSS-IMU.

Pot funcionar també com a receptor de timming GNSS, detectant i etiquetant (temps GPS) esdeveniments externs amb una resolució de nano segons.

Aspectes destacats:

  • Solució PPK quan es combina amb JASON, el Positioning-as-a-Service (PaaS) de Rokubun.
  • Operacions plug-and-play i autònomes; només cal connectar.
  • Detector per interrupció d’esdeveniments externs (marcatge de temps GPS).
  • Protegit per optimitzar la qualitat del senyal.
  • Mòdul de navegació complet, amb IMU sincronitzats amb GNSS, magnetòmetres i baròmetre.
  • GNSS multiconstel·lació i multifreqüència (Ublox ZED-F9P).
  • Kit complet per a operacions de topografia amb drons – PPK (compatibles Pixhawk 2 i Micasense) amb cablejat i adaptador flash hotshoe.
  • Obteniu RINEX3 de les adquisicions de MEDEA amb JASON.