Expodrónica reunirà el sector dels drons presencialment en la seva setena edició

Enguany, Expodrónica estarà ubicada al World ATM Congress de Madrid del 26 al 28 d’octubre

Expodrónica, la fira de drons civils més rellevant del sud d’Europa, celebrarà la seva setena edició els dies 26, 27 i 28 d’octubre en format presencial. La 7a edició de l’esdeveniment se celebrarà en el marc de la World ATM Congress a Madrid.

Malgrat que s’esperava que Expodrónica 2021 se celebrés al setembre, s’ha decidit apostar per aquest de formar part de l’esdeveniment global al costat de World ATM Congress. Tal com destaca la fundadora i directora d’Expodrónica, Isabel Buatas, “l’aliança crea un esdeveniment únic de convivència, aprenentatge mutu i col·laboració. En aquesta nova era de mobilitat, la col·laboració és especialment important per a construir una societat més sostenible i, digitalitzada”.

El World ATM Congress espera diversificar la seva aposta expositiva i de programació donant la benvinguda a noves indústries emergents perquè participin en la futura evolució de l’espai aeri global com a complement a noves operacions i objectius comercials. La programació d’activitats i xerrades i part d’exposició se centrarà en el pavelló d’Expodrónica.

El dijous al migdia, quan conclogui el World ATM Congress, els convidats a l’esdeveniment podran participar en demostracions de vol a l’aeròdrom Cuatro Vientos de Madrid, on podran gaudir de noves tecnologies innovadores que ja permeten una integració segura i eficient de l’espai aeri en un entorn aeroportuari real.

Les inscripcions per al congrés obren el 15 de setembre.