SOLPI: càmeres especialitzades per a serveis amb drons

SOLPI és una empresa catalana que ofereix productes, serveis i solucions aplicades als projectes de visió per computador.

SOLPI a The Commercial UAV Show, celebrat els dies 15 i 16 de novembre de 2017 al centre d’exposicions ExCeL de Londres.

06 març 2018 – L’empresa catalana SOLPI és una companyia de visió per computador centrada en el desenvolupament de productes en camps com el de la imatge hiperespectral, el processament d’imatge 2D, la triangulació làser 3D i el control de càmera.

Els seus serveis i solucions inclouen els estudis de viabilitat, per als quals realitzen inspeccions hiperespectrals i proves de càmera; la consultoria; els sistemes de càmera personalitzats, amb tecnologies a mida i aplicacions GUI fàcils d’utilitzar; sistemes complets de càmera dron preparats per a captures d’entre 400 i 1.700 nm, o serveis amb UAVs com ara les inspeccions NDVI o el desenvolupament d’aplicacions per a visualitzar els resultats obtinguts.

La seva expertesa inclou, així mateix, els sistemes HSI de càmera dron amb aplicacions per a fotogrametria o sensòrica remota, i que inclouen, entre altres avantatges, la compatibilitat amb hypercube ENVI, sensors personalitzats, InGaAs, sistemes d’enregistrament de vídeo d’alta velocitat o sistemes estèreo 3D. SOLPI també ofereix kits de visió per computadora complets com el Kit SOLPI 3D escàner, el Kit SOLPI HyperSpectral, el Dron d’inspecció SOLPI (equipat amb una càmera monocromàtica, color, HDR o InGaAs) o el Dron HyperSpectral SOLPI.

Podeu conèixer més sobre SOLPI, els seus productes i les seves solucions a la seva pàgina web o mitjançant els flyers següents: I, II i III.