Tecnoambiente, la UPC i l’IAAC acaben l’any amb un dia de proves i formació al BCN Drone Center

Les tres entitats, afiliades a Catalonia Smart Drones, van poder aprofitar les possibilitats del centre de vol de Moià gràcies a la iniciativa

 

13 febrer 2018 – Els tres últims membres de Catalonia Smart Drones a gaudir d’un dia de proves gratuïtes al BCN Done Center han estat la consultora ambiental Tecnoambiente, els estudiants del Màster Universitari en Aplicacions i Tecnologies per Sistemes Aeris No Tripulats de la UPC i un grup d’investigadors de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya.

Tecnoambiente

Tecnoambiente és una consultora ambiental interessada a integrar tecnologia dron per obtenir dades ambientals pels seus projectes. Van acudir al BCN Drone Center per realitzar un curs de 4h sobre tecnologia dron. També van poder assistir a una demostració de vol on van poder veure la planificació i execució d’un vol amb dron d’ala fixa, així com a la i visita a les instal·lacions.

Màster en Aplicacions i Tecnologies per Sistemes Aeris No Tripulats de la UPC

Un grup d’11 estudiants del màster especialitzat en UAVs del campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya van visitar les instal·lacions juntament amb dos professors. Van realitzar una sessió a l’aula, una visita a les instal·lacions i un vol de demostració.

IAAC

Un grup d’investigadors de l’IAAC van poder fer proves de construcció d’una cúpula ajudats per un dron. Aquestes proves s’emmarquen en el projecte innochain d’arquitectura experimental amb drons.