The Drone Show torna a Barcelona els dies 13 i 14 de març de 2019

La fira dron, emmarcada en l’eShow, és el punt de trobada anual dels professionals i aficionats del sector

17 gener 2018 – El congrés The Drone Show escalfa motors per la seva segona edició, la qual tindrà lloc els dies 13 i 14 de març de 2019 a la Fira de Montjuïc, a Barcelona.

La trobada, que passa a ser biennal, se centrarà en els sectors que aprofiten les oportunitats d’aquestes aplicacions emergents per millorar la seva productivitat i competitivitat, i s’hi mostraran les darreres novetats en UAV i drons civils. En la seva primera edició, l’any 2017, The Drone Show va rebre 4.783 visitants i va comptar amb 36 expositors i 42 speakers.

Previsiblement, l’aprovació de la nova llei per a l’ús d’aeronaus pilotades remotament serà un dels temes principals del congrés. L’àrea d’exposició augmentarà en dimensions i hi haurà conferències i debats sobre temes d’actualitat al sector dron.

Diversos membres de Catalonia Smart Drones, així com la iniciativa, esponsoritzen i participen del congrés: AircatDrone, OctocamVision, ACEPDRON, ReimagineDrone, AEDRON i LleidaDrone.

Com durant la seva primera edició, es preveu que el congrés estigui obert de 10 a 18h per a professionals i de 18 a 21h per al públic en general.

Més informació en aquest enllaç.